B bigmod09 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #1 iyi aksamlar arkadaşlar fiyat olarak birbirine cok yakınlar oyun kullanımı için almayı düşünüyorum.Sizce hangisini almalıyım nedenlerini yazar mısınz?
iyi aksamlar arkadaşlar fiyat olarak birbirine cok yakınlar oyun kullanımı için almayı düşünüyorum.Sizce hangisini almalıyım nedenlerini yazar mısınz?
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.232 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #2 Asus vg248qe
B bigmod09 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2015 #3 crazymurat34 dedi: Asus vg248qe Genişletmek için tıkla... peki neden bu monitör ?
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.232 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2015 #4 Öncelikle bir oyuncu monitörü ve ben bizzat kendim kullanıyorum.
B bigmod09 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #5 crazymurat34 dedi: Öncelikle bir oyuncu monitörü ve ben bizzat kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum
crazymurat34 dedi: Öncelikle bir oyuncu monitörü ve ben bizzat kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.232 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #6 bigmod09 dedi: diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... Saçmalama bu monitör eski değil. İyi bir monitör.
bigmod09 dedi: diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... Saçmalama bu monitör eski değil. İyi bir monitör.
Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #7 bigmod09 dedi: diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... 3 Monitor de aynı segmentte iyi monitorler içine sineni alabilirsin. Bu arada VG248QE için eksiklerinden biraz bahsedebilir misin ?
bigmod09 dedi: diğerleride oyuncu monitörü fakat vg248qe eski bir model o yüzden en son düşündüğüm oydu cok eksiği var daha objektif yorumlar varsa bekliyorum Genişletmek için tıkla... 3 Monitor de aynı segmentte iyi monitorler içine sineni alabilirsin. Bu arada VG248QE için eksiklerinden biraz bahsedebilir misin ?