VG248QG vs VG259QR

Ozan ÇAKMAK

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tek amacım CS2 ve tamamen ekran hız performansı. Renk veya herhangi bir başka özellik aramıyorum.
Yırtılma olmasın.
Ghosting en az olsun.
Tepkime süresi en iyi olsun vsvs.
Sizce VG259QR ile VG248QG farkı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı tepki süresi istiyosanız VG248QG, daha iyi renkler ve görüş açısı istiyosanız VG259QR

Tek amacım CS2 ve tamamen ekran hız performansı. Renk veya herhangi bir başka özellik aramıyorum.
Yırtılma olmasın.
Ghosting en az olsun.
Tepkime süresi en iyi olsun vsvs.
Sizce VG259QR ile VG248QG farkı nedir?

VG248QG TN panel olduğu için CS gibi oyunlarda daha çok tercih edilir tepki süresi daha iyidir ancak renkler daha kötüdür.

Renk falan önemli değil VG248QG almalısın. TN panelde tepkime süresi daha az olduğu için çıkan adama daha hızlı tepki verirsin. CS için VG248QG

Zaten fiyat farkı olduğu için bütçen varsa IPS paneli tercih et hocam bence arada çok bir fark olmaz ama TN panelin kötülüğünü hissedersin aradaki ms farkını büyük ihtimalle anlamazsın bile.

Renk falan önemli değil VG248QG almalısın. TN panelde tepkime süresi daha az olduğu için çıkan adama daha hızlı tepki verirsin. CS için VG248QG
Hocam bence renkler aşırı önemli oyun zevki için

Benim için hiç değil mesela, ben FPS oyununu 1600x900 de oynuyorum OLED ekranda oynasam bile en yüksek performansı almak için görüntünün her türlüsünü feda edebilirim.

Kişiden kişiye göre değişebilen bir şey bu şahsen ben gerçekçi görüntü vermeyen oyunları oynamaktan zevk almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…