Viktor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 313 8 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bu monitörü yeni aldım da bu modlar var. Manzara modu işte oyun modları falan falan. Mesela internette gezinirken hangi moda alayım? Oyundayken falan LoL'deyken bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Arkadaşlar bu monitörü yeni aldım da bu modlar var. Manzara modu işte oyun modları falan falan. Mesela internette gezinirken hangi moda alayım? Oyundayken falan LoL'deyken bilgilendirirseniz sevinirim.
Buraksss Centipat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Ghosting var mı menmun musun?
Viktor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 313 8 Ağustos 2021 #3 Buraksss dedi: Ghosting var mı menmun musun? Genişletmek için tıkla... Yok kanka aşırı memnunum.
Buraksss Centipat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Viktor dedi: Yok kanka aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben Curved olan modeli sandım hocam pardon.
Viktor dedi: Yok kanka aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... Ben Curved olan modeli sandım hocam pardon.
Viktor Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 313 8 Ağustos 2021 #5 Buraksss dedi: Oyunda deneyimledin mi kanka? Genişletmek için tıkla... Şu an LoL oynuyorum hiçbir sorun yok belki de anlamamışımdır ama yok görünürde? Işık sızması değil miydi ghosting değil mi? Buraksss dedi: Ben Curved olan modeli sandım hocam pardon. Genişletmek için tıkla... Yok kanka flat. Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Buraksss dedi: Oyunda deneyimledin mi kanka? Genişletmek için tıkla... Şu an LoL oynuyorum hiçbir sorun yok belki de anlamamışımdır ama yok görünürde? Işık sızması değil miydi ghosting değil mi? Buraksss dedi: Ben Curved olan modeli sandım hocam pardon. Genişletmek için tıkla... Yok kanka flat.