VG249Q1A Monitör alınır mı?

Bütçe
4200
Ghosting asla sıfır olamaz zaten.
4200TL bütçe içindeki en az ghostinge sahip monitör VP249QGR.
Bilgisayarım az önce bana geldi ve ekran kartı takılıydı normalde ayrı geliyor diye biliyorum. Bu normal mi?

Bilgisayarım az önce bana geldi ve ekran kartı takılıydı normalde ayrı geliyor diye biliyorum. Bu normal mi?

Hangi siteden aldınız?
Normalde ayrı gelmesi lazım ama bir hata olmuş olabilir. Fiziksel veya yazılımsal bir sıkıntı yoksa sorun olmaz.

Parçanın zarar görme ihtimaline karşı ayrı kutu içinde gelmesi gerekir. Aldığınız yer ile görüşün.

Hangi siteden aldınız?
Normalde ayrı gelmesi lazım ama bir hata olmuş olabilir. Fiziksel veya yazılımsal bir sıkıntı yoksa sorun olmaz.
AMD R5 5500-ASROCK RX6600 Challenger-B450M-HDV-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda işlemciyi Ryzen 5 5600 ve 1tb m2 ssd yaptım öyle aldım

Parçanın zarar görme ihtimaline karşı ayrı kutu içinde gelmesi gerekir. Aldığınız yer ile görüşün.
Tamam

Hangi siteden aldınız?
Ayrıca söylediğiniz monitörü de alıyorum

3 4 gün içinde bütün parçaları tamamlanacak monitör, mouse, klavye o zaman deneyip bir sıkıntı olursa görüşeceğim en kötü değiştirme veya iade yapacağım

Son düzenleme:
Bütçe artarsa bu indirime girmiş aradaki farka kesinlikle değer.

600 lira şu anlık benim için yüksek bir fark. 2 3 sene sonra değiştirebilirim monitörü. Öyle aman aman bir fark da yok sanırım.

Merhaba şu açtığım konuya bakar mısınız? Yardıma ihtiyacım var. RX6600 Challenger sistem çalışmıyor

@Lory7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…