VG249Q1R Monitörde Işık Sızması Tespiti

Arseyus

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, önceki konumda yeni aldığım monitörde piksel sorunu çıktı. Şimdi fark ettim, sanki şık sızması da var. Görsel ekleyeyim, üstatlar bir yorumlar, mutlu olurum. Sızma varsa cumartesiye girmeden direkt iade göndereyim diyorum.

Buda farklı bir cihazan çekildi.

Son düzenleme:
IPS panel. İlgili konuyuda paylaşayım.
Monitörde ölü pikselin olup olmadığını anlamak Monitör bu konusunuda açmıştım 14 gün geçmeden sizlerin bilgisi benim için önemli.

Evet bayağı var hem de. İade edin.
Hocam kamerada biraz abartılı çıkmış. Gerçekte durum şöyle ki taşma rengi şeffaf sarı renge benziyor ve bu taşma simetrik yerine dengesiz şekillerde olmakla beraber farklı yerlerde karışık şekilde var.

Hocam çok abartılı değilse, gözünüze batmıyorsa iade etmeyin.

Hocam çok abartılı değilse, gözünüze batmıyorsa iade etmeyin.
Sadece bu değil aynı zaman da 2 adet ölü pixel var. Birisi fazla belli etmiyor diğeri ise rahat görülüyor.

Dosya Ekleri

• 7db49b1c-a037-434f-8ee9-4dce39e28de6.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 78
Sadece bu değil aynı zaman da 2 adet ölü pixel var. Birisi fazla belli etmiyor diğeri ise rahat görülüyor.
Hocam ışık sızması o kadar büyük bir problem değil ama ölü piksel sıkıntı. Ölü piksel artabiliyor çünkü. Işık sızması siyah tonlamalarda belli olan bir şey çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…