VG249Q3A vs AOC Agon 24G42E

Bütçe
5500
B580 bana hala çok yeni geliyor hem işlemcim AMD %10 için vermeye değer mi tam bilemedim.

Bana göre B580'in artıları daha fazla.
12 GB VRAM.
Kas gücü daha iyi.
RT performansı daha iyi.
XeSS, FSR 3.1'den daha iyi gözüküyor.
Daha yeni bir kart.
Sürücü güncellemeleriyle performans farkı açılacaktır.

RX7600.
Driver olarak daha başarılı.

Yani sence hangisini almak daha mantıklı geliyor? Bence B580 daha iyi.

Bir de sürücüler işlemciye fazla yük bindiriyordu bir ara R5 5600 var FPS oyununda FPS'im düşer mi asıl ondan korkuyorum.

Bir de sürücüler işlemciye fazla yük bindiriyordu bir ara R5 5600 var FPS oyununda FPS'im düşer mi asıl ondan korkuyorum.

5600 ile hâlâ tam performans vermiyor ama, eskisi kadar kötü değil. FPS oyunlarında oynanmayacak düzeyde olduğunu sanmıyorum ya. 500 FPS vereceğine 300 verir ama, 100-150 FPS verecek hali yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Monitör alacağım. Hangisini almalıyım? Ciddi oynamasam da rekabetçi oynuyorum. ASUS olan 4400TL AOC 5600 TL farkı değer mi?

Kesinlikle AOC. Bende bu ikisi arasındaydım. Ancak AOC'nin renk ve kontrast oranı daha iyi. Pişman olmazsınız.

Ben farklı bir benchmarrkta izledim arada 4060 7600 210 B580 180'lerde 5600 de fazla darboğaz yapmıyor ben biraz daha bakıp alayım B580 VRAM 12 GB çok iyi gibi.

Kesinlikle AOC. Bende bu ikisi arasındaydım. Ancak AOC'nin renk ve kontrast oranı daha iyi. Pişman olmazsınız.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…