VG249Q3R alınır mı?

Wagnerr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Anakart: B550M-HDV • İşlemci: Ryzen 5 5600 • Ekran Kartı: GTX 1650 4GB
• Bellek: DDR4 16GB (2x8) • SSD: Turbox 128GB • HDD: WD Green 466GB
Monitör
VG249Q3R
LİNK
Merhaba İyzico kampanyasıyla birlikte güzel bir indirimde almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyileri var mıdır? Oyun için lazım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
LİNK
Merhaba İyzico kampanyasıyla birlikte güzel bir indirimde almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyileri var mıdır? Oyun için lazım, şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata çok iyi bence, özellikle asusun dijital paneli renkleri vesaire çok hoş. Ben 2024te 5200'e aldım oradan düşünün hocam iyi fiyat baya. Ölü pikselli satmıyorlardır umarım.

Bu fiyata çok iyi bence, özellikle asusun dijital paneli renkleri vesaire çok hoş. Ben 2024te 5200'e aldım oradan düşünün hocam iyi fiyat baya. Ölü pikselli satmıyorlardır umarım.
Hocam bende o tarz şeylerden biraz korkuyorum zaten, sıkıntı çıkarsa iade olmazsa falan diye. Bir kaç tane daha konulara baktım insanlar alma falan demiş asus kronik bir marka demişte ondan dolayı sorayım dedim. Neyse bu fiyata herhalde daha bulamam ya alıcağım galiba. Teşekkürler.

Hocam bende o tarz şeylerden biraz korkuyorum zaten, sıkıntı çıkarsa iade olmazsa falan diye. Bir kaç tane daha konulara baktım insanlar alma falan demiş asus kronik bir marka demişte ondan dolayı sorayım dedim. Neyse bu fiyata herhalde daha bulamam ya alıcağım galiba. Teşekkürler.
İntertten aldığınız her ürünü 14 gün içinde iade edebilirsiniz, ölü pisel şans işi. Bende de sol altta var iade ile uğraşmadım belli olmuyor diye, aynı model.

Sağ alt pardon.

ASUS'un kronik olduğu falan yok bu arada onu sallamışlar. Anca belirli eski modellerinde falan. ASUS, MSI, ViewSonic, AOC gibi markaların monitörleri gönül rahatlığı ile alınır. Piyasadaki en sağlam paneller genelde bu markalarda. Ölü piksel işi şans ama onun dışında başka bir sorun olabileceğini sanmam.

Hocam sağolun hepimiz içimi rahatlattınız, hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı