efesln Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Monitör VG249QA1 Monitörüm ASUS'un VG249QA1 modeli kol takmak istiyorum ama buna uyumlu mu değil mi herhangi bir bilgim yok. Eğer uyumlu ise North Bayou F80 takabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Monitörüm ASUS'un VG249QA1 modeli kol takmak istiyorum ama buna uyumlu mu değil mi herhangi bir bilgim yok. Eğer uyumlu ise North Bayou F80 takabilir miyim sizce?
Çözüm KafadanKontak 18 Ağustos 2023 Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır.
Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.691 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır.
Huseyin Kul Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 18 Ağustos 2023 #3 KafadanKontak dedi: Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet ben yanlış anlamışım, teşekkürler Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet ben yanlış anlamışım, teşekkürler
KS KS efesln Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 KafadanKontak dedi: Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Monitörünüz Vesa standardını destekliyor ve bahsettiğiniz kolu alırsanız eğer uyumlu olacaktır. Herhangi bir 100x100mm VESA kol da uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.691 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 efesln dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretler veya raporlarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
efesln dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretler veya raporlarsan sevinirim.