salihvac Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben biraz araştırdım 2 tane monitör buldum hangisni önerirsiniz? Msi Optix g241 144hz 1 ms Asus Tuf VG24VQ Asus Tuf Vg247q1a
Merhaba arkadaşlar, ben biraz araştırdım 2 tane monitör buldum hangisni önerirsiniz? Msi Optix g241 144hz 1 ms Asus Tuf VG24VQ Asus Tuf Vg247q1a
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 12 Mayıs 2022 #2 Üçü arasında IPS olması sebebiyle G241 daha alınabilir. Ancak MSI monitörlerde de ölü piksel başınızı ağrıtabilir Amazon'dan alınmadığı sürece.
Üçü arasında IPS olması sebebiyle G241 daha alınabilir. Ancak MSI monitörlerde de ölü piksel başınızı ağrıtabilir Amazon'dan alınmadığı sürece.
L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #3 AOC paranız yetiyorsa bakabilirsiniz. Bende monitör alırken G241 bakmıştım fakat ölü piksel durumu yüzünden vazgeçtim.
AOC paranız yetiyorsa bakabilirsiniz. Bende monitör alırken G241 bakmıştım fakat ölü piksel durumu yüzünden vazgeçtim.
salihvac Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #4 Lasyrinx dedi: AOC paranız yetiyorsa bakabilirsiniz. Bende monitör alırken G241 bakmıştım fakat ölü piksel durumu yüzünden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız ürünün. KeyN_N dedi: Üçü arasında IPS olması sebebiyle G241 daha alınabilir. Ancak MSI monitörlerde de ölü piksel başınızı ağrıtabilir Amazon'dan alınmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamadım Amazon'dan mı al diyorsun Amazon'dan alma mı?
Lasyrinx dedi: AOC paranız yetiyorsa bakabilirsiniz. Bende monitör alırken G241 bakmıştım fakat ölü piksel durumu yüzünden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız ürünün. KeyN_N dedi: Üçü arasında IPS olması sebebiyle G241 daha alınabilir. Ancak MSI monitörlerde de ölü piksel başınızı ağrıtabilir Amazon'dan alınmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamadım Amazon'dan mı al diyorsun Amazon'dan alma mı?