E ErdoganD Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 91 20 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Öncelikle oyun oynamak için alıyorum. Oynadığım oyunlar R6, Sea of Thieves, Arma 3 vb. sizce hangi paneli almalıyım? Hepsi aynı fiyat bandında. Hangisi daha kalitelidir ve alınabilir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Merhabalar. Öncelikle oyun oynamak için alıyorum. Oynadığım oyunlar R6, Sea of Thieves, Arma 3 vb. sizce hangi paneli almalıyım? Hepsi aynı fiyat bandında. Hangisi daha kalitelidir ve alınabilir sizce?
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 20 Kasım 2020 #2 Sunduğunuz 3 seçenek arasında viewsonic derim ama şart IPS değil ise aoc monitör 165hz 1ms verebilmekte onada bir bakın derim hocam.
Sunduğunuz 3 seçenek arasında viewsonic derim ama şart IPS değil ise aoc monitör 165hz 1ms verebilmekte onada bir bakın derim hocam.
E ErdoganD Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 91 21 Kasım 2020 #3 BrokenHeartS dedi: Sunduğunuz 3 seçenek arasında viewsonic derim ama şart IPS değil ise aoc monitör 165hz 1ms verebilmekte onada bir bakın derim hocam. Genişletmek için tıkla... Saolun burak bey wiewsonic olanından yana kullandım seçimimi. 24 ü elime ulaşıcak bakalım.
BrokenHeartS dedi: Sunduğunuz 3 seçenek arasında viewsonic derim ama şart IPS değil ise aoc monitör 165hz 1ms verebilmekte onada bir bakın derim hocam. Genişletmek için tıkla... Saolun burak bey wiewsonic olanından yana kullandım seçimimi. 24 ü elime ulaşıcak bakalım.