VG24VQE'de G-Sync açılır mı?

axlezolt

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Sigara İçen Tırtıl
Monitör
VG24VQE
Dostlar Selam,
Yakın zamanda şu monitörü alacaktım fakat FreeSync özelliğinin olduğunu farkettim. Monitörlerle ilgili pek bir bilgim yok ama bazıları G-Sync açabileceğimi söylüyor bazıları açamazsın diyor tam emin olamadım.
Ekran Kartım GTX1660 Super, ve bu monitörde kusursuz bir deneyim için G-Sync özelliği kullanılabilir mi?
Ya da şöyle sorayım: Bu monitörle ekran kartım uyumlu mudur?

Alacağım Monitör: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...d-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist

Monitörde Adaptive Sync özelliği mevcut. Monitör ayarlarından bunu aktif edersen, ya da ediliyse G-Sync özelliği NVIDIA Denetim Masası ayarlarında görünür.

Evet tüm 1000 serisi ve üstü NVIDIA ekran kartlarında G-Sync özelliği çalışabiliyor.

G-Sync açabiliyorsun. Fakat bunu monitör desteklemiyor. Ekran kartın destekliyor. Yani NVIDIA Denetim Masası'ndan DP kablosu aldığında açabileceksin.
Kendimde ASUS monitör kullanıyorum. FreeSync neredeyse tüm monitörlere yazılmaya başladı. Kafanızı karıştırmasın.

.
Çok sağolun arkadaşlar <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…