VG279QL3a monitörde çizgiler oluşuyor

Aklıma takıldı herkes vayı gömerken siz neden VA önerdiniz.
VA'yı gömenlerin neden gömdüğünü sordunuz mu? Birde hangi kanıtla gömdüklerini?

Genellikle Odyssey G3 adlı VA monitörü örnek gösterirler ve derler ki: "Ghosting sorunlu, kör ediyor insanı." ve bu doğru. Odyssey G3 insanı cidden kör edecek cinsten ghosting var ama her VA aynı değil ki?
Bunu şey gibi düşünün. "iPhone X sorunluydu, iPhone 17'de çöp. Hatta iP X'in OLED ekranı bozulduğu için Huawei telefonlarda çöp, onlarda OLED."

Her monitör ve her panel farklı olduğu için biz burada öneriyoruz. BOE, CSOT, HKC diye bir sürü panel üreten var, bunların hepsinin bir sürü modeli var. BOE bozuk bir ekran yaptı diye hepsi bozuk olmuyor.

Bende alsam 25G3zm alırdım şahsen ama herkese göre değişir.

Servisin iade kabul etmemesi durumunda THH'e mi başvurmalıyım.

Servisin iade kabul etmemesi durumunda THH'e mi başvurmalıyım.

Aranızda anlaşmaya çalışın baktın çok konuşuyorlar THH'e başvuracağım diyebilirsin onlar ugrasmak istemezler o anda tamam abi falan filan derler ama yine geri adım atmazlarsa net olarak tavrını belli et git başvur tabii ki de.

Mesela olduda etmediler ben gidip THH başvurup haklı çıkarsam nasıl bir şey elde ediyorum mesela bana 7K yerine bana 10klık monitör alma hakkımı sunuyorlar.

Mesela olduda etmediler ben gidip THH başvurup haklı çıkarsam nasıl bir şey elde ediyorum mesela bana 7K yerine bana 10klık monitör alma hakkımı sunuyorlar.

Mağduriyet tazminatı alabilirsiniz ama galiba 6 ay ve üzeri davalarda oluyor. Ayrıca tüm işlerinizin PC üzerinden olduğunu çok aksadığını büyük kayıp yaşadığınızı kanıtlarla belirtirseniz falan anca öyle olur.

Bytrmods FC yama ekibindeyim bu monitörü alana kadar 4-5 hafta geçti işim aksadı zaten.

2 tane ASUS monitör kullandım ikisi de 1. yılında arızalandı. İlkine iade veya değişim raporu verdiler iade ettim. İkincisinde iade istememe rağmen panel değiştirdiler.

Bir de Vatan'dan bir monitör önerir misiniz hocam direkt değişim yaptırırım ona göre.

Son düzenleme:
Bir de Vatan'dan bir monitör önerir misiniz hocam direkt değişim yaptırırım ona göre.
En ucuz F/P model bu gibi duruyor: 10 bin TL

Öncesinde ASUS almamanız gerektiğini söylediğimi biliyorum ve daha ucuzları kötüler. Bu fiyat bandında ise eli yüzü düzgün model yok ne yazıkki.

Hocam şimdi bu ücret iadesi olsa bile bana ciddi bir meblağ ödemek düşüyor direkt değişimde ücret farkı vermem gerekmeyebilir
İyi model yoksa yapacak bir şey yok ama anlamıyorum 6.5 7kya satılan monitörlerde bu sorun neden var ve herkeste neden 1. senesinin hemen dolumunda çıkıyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…