Piplup40 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 2K 165 Hz IPS bir monitör istiyordum ama uzun zamandır stoklarda hiçbir monitör yoktu. Şimdi bunu gördüm iyi mi bu: vg27aq1a Başka öneriniz var mı?
2K 165 Hz IPS bir monitör istiyordum ama uzun zamandır stoklarda hiçbir monitör yoktu. Şimdi bunu gördüm iyi mi bu: vg27aq1a Başka öneriniz var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 20 Haziran 2023 #2 Piplup40 dedi: 2K 165 Hz IPS bir monitör istiyordum ama uzun zamandır stoklarda hiçbir monitör yoktu. Şimdi bunu gördüm iyi mi bu: vg27aq1a Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... AOC Q24G2A/BK Monitör AOC Q24G2A/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS TUF serisinde kronik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak attığım 24 inç olduğundan dolayı tercih edebilirsiniz.
Piplup40 dedi: 2K 165 Hz IPS bir monitör istiyordum ama uzun zamandır stoklarda hiçbir monitör yoktu. Şimdi bunu gördüm iyi mi bu: vg27aq1a Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... AOC Q24G2A/BK Monitör AOC Q24G2A/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS TUF serisinde kronik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak attığım 24 inç olduğundan dolayı tercih edebilirsiniz.
Piplup40 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 ardacanci dedi: AOC Q24G2A/BK Monitör AOC Q24G2A/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS TUF serisinde kronik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak attığım 24 inç olduğundan dolayı tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam 23 inç biraz küçük değil mi? Kronik sorunlardan kastınız neler?
ardacanci dedi: AOC Q24G2A/BK Monitör AOC Q24G2A/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS TUF serisinde kronik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak attığım 24 inç olduğundan dolayı tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam 23 inç biraz küçük değil mi? Kronik sorunlardan kastınız neler?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 20 Haziran 2023 #4 Güzel model. Fiyatı da fena değil. Al gitsin.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 20 Haziran 2023 #5 Piplup40 dedi: Hocam 23 inç biraz küçük değil mi? Kronik sorunlardan kastınız neler? Genişletmek için tıkla... Hocam küçük ancak bu butcede alabileceğiniz en iyi monitör kendisi. Attiginizi tercih edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ancak.
Piplup40 dedi: Hocam 23 inç biraz küçük değil mi? Kronik sorunlardan kastınız neler? Genişletmek için tıkla... Hocam küçük ancak bu butcede alabileceğiniz en iyi monitör kendisi. Attiginizi tercih edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ancak.
Piplup40 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #6 ardacanci dedi: Hocam küçük ancak bu butcede alabileceğiniz en iyi monitör kendisi. Attiginizi tercih edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ancak. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, büyük olduğu ve 170 hz olduğu için asusu alıcam sanırım.
ardacanci dedi: Hocam küçük ancak bu butcede alabileceğiniz en iyi monitör kendisi. Attiginizi tercih edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor ancak. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, büyük olduğu ve 170 hz olduğu için asusu alıcam sanırım.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #7 Piplup40 dedi: teşekkürler, büyük olduğu ve 170 hz olduğu için asusu alıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz?
Piplup40 dedi: teşekkürler, büyük olduğu ve 170 hz olduğu için asusu alıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz?
Piplup40 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #8 Tristan23 dedi: Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aldım, gayet memnunum. Pivot ayak olmasa da olur diyorsan güzel ürün. Tristan23 dedi: Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ek olarak g27q'ya da bakabilirsin. Ben pek bilmiyorum ama forumda bu da önerilmişti.
Tristan23 dedi: Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Aldım, gayet memnunum. Pivot ayak olmasa da olur diyorsan güzel ürün. Tristan23 dedi: Ürünü aldınız mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ek olarak g27q'ya da bakabilirsin. Ben pek bilmiyorum ama forumda bu da önerilmişti.