VGA cıkışlı monitörü DisplayPort'tan bağlama

desuvaa

Centipat
Daha fazla  
Yeni monitör aldığımda eski monitörümü değerlendirmek istedim ve bir DisplayPort'u VGA'ya donüştüren dönüştürücü aldım fakat ne yaparsam yapayım görüntü alamıyorum. BIOS'tan veyahut farklı bir yerden yapmam gereken bir şey var mıı?

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX1660 (1 HDMI çıkış 3 DP çıkış)
Anakart: B450M S2H.
İşlemci: AMD Ryzen 3500U.

Yazılımla uğraşmaya başladım ve ikinci bir monitöre ihtiyacım oluyor ama cözemedim bir türlü.

Aldığınız DP dönüştürücü bozuk olabilir.

Ekstra bir ayar yapmanıza gerek yok. Taktığınızda çalışması lazım.

Kontrol ettim diğer monitörüme bağladığımda sorunsuz calışıyor.

DisplayPort'ları bağlamak icin ekstra ekran kartını bir yere bağlamak gerekli mi cünkü direkt kartı kendim bağladım ve kullanmaya başladım.

algılaıp algılamadığına nerden bakmam gerekiyor
Kabloyu taktığınızda bilgisayar 2. Monitörü algılıyor mu? Belki çözünürlük ile alakalı bir problem vardır.

Kabloyu taktığınızda bilgisayar 2. Monitörü algılıyor mu? Belki çözünürlük ile alakalı bir problem vardır.
direk ekranda no signal yazısı beliriyor kabloyu taktığımda

algılaıp algılamadığına nerden bakmam gerekiyor

direk ekranda no signal yazısı beliriyor kabloyu taktığımda
Bilgisyarın ayarlar bölümünde görüntü seçeneklerine gelin. Orada monitörler ya da ekranlar diye yazar. Bende kullandım ekran direkt 1920x1080 de başladığı için no signale düşüyordu. Başka bir monitörden 1280x1024 yapınca düzelmişti.

Bilgisyarın ayarlar bölümünde görüntü seçeneklerine gelin. Orada monitörler ya da ekranlar diye yazar. Bende kullandım ekran direkt 1920x1080 de başladığı için no signale düşüyordu. Başka bir monitörden 1280x1024 yapınca düzelmişti.
sorun monitörümdede olabilir az önce güc kablomu yaktı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı