M Mustafa Kaynar Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #1 Arkadaşlar hoparlörü olan bir monitorü VGA çıkışından kasaya baglarsak monitörden ses gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2015
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #2 VGA sadece görüntü aktarıyor.
ruhitemel Megapat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Teknisyeni 30 Mart 2015 #3 Ekranın VGA girişinin olduğu yerde ses kablosu için bir jak girişi varsa kablo ile yapabilirsiniz. Ben iş yerindeki bilgisayarımda öyle kullanıyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2015
Ekranın VGA girişinin olduğu yerde ses kablosu için bir jak girişi varsa kablo ile yapabilirsiniz. Ben iş yerindeki bilgisayarımda öyle kullanıyorum hocam.
Setheleh Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #4 Mustafa Kaynar dedi: Arkadaşlar hoparlörü olan bir monitorü vga çıkışından kasaya baglarsak monitörden ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz dönüştürücüler mevcut :
Mustafa Kaynar dedi: Arkadaşlar hoparlörü olan bir monitorü vga çıkışından kasaya baglarsak monitörden ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz dönüştürücüler mevcut :