Hmpr Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 VGA - DisplayPort dönüştürücümü almalıyım? Yoksa VGA DisplayPort kablosu mu?
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.222 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #2 Monitörünüz VGA, ekran kartınız DP ise; DP to VGA alacaksınız.
Hmpr Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 White Chocolate Mocha dedi: Monitörünüz VGA, ekran kartınız DP ise; DP to VGA alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum döüştürücümü alsam yoksa kablosunumu alsam diye düşünüyorum.
White Chocolate Mocha dedi: Monitörünüz VGA, ekran kartınız DP ise; DP to VGA alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum döüştürücümü alsam yoksa kablosunumu alsam diye düşünüyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.154 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 Kablosu sorunsuz olur dönüştürücüler sorunlu olabiliyor.
Hmpr Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 White Chocolate Mocha dedi: Monitörünüz VGA, ekran kartınız DP ise; DP to VGA alacaksınız. Genişletmek için tıkla... S-LİNK SL-DS588 DİSPLAY TO VGA KABLO- 1.8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da S-LİNK SL-DS588 DİSPLAY TO VGA KABLO- 1.8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/bst-displayport-to-vga-cevirici-donusturucu-adaptor-p-HBV00000BH5BE?magaza=sevfe ÇAĞATAY TORUN dedi: Kablosu sorunsuz olur dönüştürücüler sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
White Chocolate Mocha dedi: Monitörünüz VGA, ekran kartınız DP ise; DP to VGA alacaksınız. Genişletmek için tıkla... S-LİNK SL-DS588 DİSPLAY TO VGA KABLO- 1.8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da S-LİNK SL-DS588 DİSPLAY TO VGA KABLO- 1.8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/bst-displayport-to-vga-cevirici-donusturucu-adaptor-p-HBV00000BH5BE?magaza=sevfe ÇAĞATAY TORUN dedi: Kablosu sorunsuz olur dönüştürücüler sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim