arthurmorgan5 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Selam GT 1030 almayı düşünüyorum fakat VGA ile bağlanıyorum internetten DVI VGA dönüştürücü ya da HDMI VGA dönüştürücü almayı düşünüyorum arkadaşlarım Online oyunlarda gecikme yaşarsın dedi. Alınır mı?
Selam GT 1030 almayı düşünüyorum fakat VGA ile bağlanıyorum internetten DVI VGA dönüştürücü ya da HDMI VGA dönüştürücü almayı düşünüyorum arkadaşlarım Online oyunlarda gecikme yaşarsın dedi. Alınır mı?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.268 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Kasım 2022 #2 Alınır.
soul goodman Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2022 #3 arthurmorgan5 dedi: Selam GT 1030 almayı düşünüyorum fakat VGA ile bağlanıyorum internetten DVI VGA dönüştürücü ya da HDMI VGA dönüştürücü almayı düşünüyorum arkadaşlarım Online oyunlarda gecikme yaşarsın dedi. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Keyfine bağlı, alabilirsin katileli olsun yeter.
arthurmorgan5 dedi: Selam GT 1030 almayı düşünüyorum fakat VGA ile bağlanıyorum internetten DVI VGA dönüştürücü ya da HDMI VGA dönüştürücü almayı düşünüyorum arkadaşlarım Online oyunlarda gecikme yaşarsın dedi. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Keyfine bağlı, alabilirsin katileli olsun yeter.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 Uzun süre dönüştürücü kullandım bi gecikme vb olmuyor. Kullanabilirsin.