VGA dönüştürücü ile bağlanan monitör siyah ekranda kalıyor

Fırat Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller.
Evde 1 adet televizyon HDMI ve 75 Hz monitör bağlı DVI ile bilgisayara bağlı fakat bende tüm dönüştürmeler olmasına rağmen 3. monitöre bu eski VGA dönüştürücüm var. 1050 Ti kullanıyorum monitör çalışıyor mouse ve tüm sekmeleri oraya atabiliyorum ama simsiyah ekran hiçbir türlü ekran gelmiyor. Monitör bozukta değil üstelik bunu çözebilen bilgisi olan varsa sevinirim. Eve geçince deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA için kullandığınız dönüştürücünün harici güçle çalışması daha iyi olur.
Çok özür dilerim anlayamadım. Harici güç yani 2 adet dönüştürücü işte biri ekran kartına biri monitöre bir kablo :/

HDMI portundan sağlanan güç bir çipin çalışması için normalde uygun değil. Uyduruk Çin malı dönüştürücüler bu düşük güçte ucu ucuna belki çalışabiliyor. Çözünürlük artınca da zortluyorlar.

İyi dönüştürücüler bu düşük güçte çalışabilir, ama uyduruk olanların harici bir yerden güç alması gerekir. Yani bir de USB kablosuyla da kasaya bağlanır. Böylece yokluk içinde çalışmazlar.

İki seçenek var. Ya kaliteli bir dönüştürücü tercih edilmeli ya da harici güç ile çalışan bir dönüştürücü.

Çok teşekkür ederim 1050 Ti belli ki 3. ekranıda kullandırıyor bir şekilde ama kaliteli ürün veya dediğiniz gibi. Çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…