VGA dönüştürücü vs HDMI to VGA kablo

egemen81721gj

Femtopat
Daha fazla  
VGA girişli eski bir monitörüm var ama ekran kartım yeni nesil olduğu için VGA girişi yok. Hem dönüştürücüm hem de VGA kablom yok. Şimdi, doğrudan VGA'yı HDMI'ye çeviren 1.5 metrelik bir kablo alsam ve direkt bağlasam görüntü gelir mi, yoksa illa VGA kablosu alıp üstüne dönüştürücü mü takmak lazım? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler ama benim vga kablom yok direk uzun bir vga hdmi donusturucusu alıp vgayi monitore hdmı ekran kartina taksam olurmu yoksa tek vga kablo aldiktan sonrami donusturuc takmal lazim
1. attığımda VGA kablosu yok fakat 2. attığımda VGA kablosu kendiliğinden mevcut. VGA'nız var ve HDMI kablonuz yoksa ilk attığımı; HDMI kablonuz var fakat VGA'nız yoksa 2. attığımı alabilirsiniz.

1. attığımda VGA kablosu yok fakat 2. attığımda VGA kablosu kendiliğinden mevcut. VGA'nız var ve HDMI kablonuz yoksa ilk attığımı; HDMI kablonuz var fakat VGA'nız yoksa 2. attığımı alabilirsiniz.
Kankam ben anlatamadim galiba bende hic bir kablo yok hdmı da vga da ben diyorumki uzun bir donusturucu alsam vga hdmı donusturucusu bunu direk kullansam olurmu örnek olarak Amazon.com.tr

HDMI to VGA + VGA to VGA kablo al işini halledersin. Aynı şekilde kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Kankam ben anlatamadim galiba bende hic bir kablo yok hdmı da vga da ben diyorumki uzun bir donusturucu alsam vga hdmı donusturucusu bunu direk kullansam olurmu örnek olarak Amazon.com.tr
Onlar olmaz. HDMI dijital sinyal VGA analog sinyal. Arada bir çevirici olması lazım.

HDMI to VGA + VGA to VGA kablo al işini halledersin. Aynı şekilde kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Onlar olmaz. HDMI dijital sinyal VGA analog sinyal. Arada bir çevirici olması lazım.
HE tamam benimdw kafamda bu sorun vardı tesekkurler o zaman ilk once vga kablosu alip sonra donusturucu alicam yapicak bisey yok iyi aksamlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı