Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 15 Aralık 2019 #1 Evet arkadaşlar elimde küçük bir AOC marka monitör var ancak kablosu yok ikinci monitör olarak kullanacağım için DP olması lazım fazladan bir HDMI girişi yok. VGA to DP çeviriciler var, doğrudan VGA DP kablo yok mu? Var ise linkini atabir misiniz?
Evet arkadaşlar elimde küçük bir AOC marka monitör var ancak kablosu yok ikinci monitör olarak kullanacağım için DP olması lazım fazladan bir HDMI girişi yok. VGA to DP çeviriciler var, doğrudan VGA DP kablo yok mu? Var ise linkini atabir misiniz?
SinSharrah Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 356 Çözümler 5 Yer Evrende bir yerde. 15 Aralık 2019 #2 Hocam iyi akşamlar, şu şekilde bir ürün gördüm, internette aramak isterseniz "vga to dp" şeklinde arama yapabilirsiniz.
Hocam iyi akşamlar, şu şekilde bir ürün gördüm, internette aramak isterseniz "vga to dp" şeklinde arama yapabilirsiniz.
Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 15 Aralık 2019 #3 Hocam bu çevirici değil dimi? Sadece monitöre ordanda kasaya bağlayacağız değil mi? SinSharrah dedi: Hocam iyi akşamlar, şu şekilde bir ürün gördüm, internette aramak isterseniz "vga to dp" şeklinde arama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Hocam bu çevirici değil dimi? Sadece monitöre ordanda kasaya bağlayacağız değil mi? SinSharrah dedi: Hocam iyi akşamlar, şu şekilde bir ürün gördüm, internette aramak isterseniz "vga to dp" şeklinde arama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Aralık 2019 #4 Evet. Astrous dedi: Hocam bu çevirici değil dimi? Sadece monitöre ordanda kasaya bağlayacağız değil mi? Genişletmek için tıkla...
Evet. Astrous dedi: Hocam bu çevirici değil dimi? Sadece monitöre ordanda kasaya bağlayacağız değil mi? Genişletmek için tıkla...