do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Mart 2021 #11 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam ucuza kaçmayın ileride sorun olur. Genişletmek için tıkla... Ben de dandik kullanıyorum 2 yıldır idare ediyor şans meselesi biraz.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam ucuza kaçmayın ileride sorun olur. Genişletmek için tıkla... Ben de dandik kullanıyorum 2 yıldır idare ediyor şans meselesi biraz.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #12 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam ucuza kaçmayın ileride sorun olur. Genişletmek için tıkla... VGA-HDMI ve VGA-DVI hangisini?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam ucuza kaçmayın ileride sorun olur. Genişletmek için tıkla... VGA-HDMI ve VGA-DVI hangisini?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.012 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #13 do not interfere dedi: Ben de dandik kullanıyorum 2 yıldır idare ediyor şans meselesi biraz. Genişletmek için tıkla... Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. Tc_hamza dedi: VGA-HDMI ve VGA-DVI hangisini? Genişletmek için tıkla... VGA HDMI.
do not interfere dedi: Ben de dandik kullanıyorum 2 yıldır idare ediyor şans meselesi biraz. Genişletmek için tıkla... Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. Tc_hamza dedi: VGA-HDMI ve VGA-DVI hangisini? Genişletmek için tıkla... VGA HDMI.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Mart 2021 #14 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. VGA HDMI. Genişletmek için tıkla... Bu pasif aktif olayını pek anlamıyorum fakat DVI girişini ekran kartına takıp arkasından VGA'yı bağladım.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. VGA HDMI. Genişletmek için tıkla... Bu pasif aktif olayını pek anlamıyorum fakat DVI girişini ekran kartına takıp arkasından VGA'yı bağladım.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 804 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #15 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. VGA HDMI. Genişletmek için tıkla... Peki önerdiğiniz var mı?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Siz pasif mi aktif kullanıyorsunuz. VGA HDMI. Genişletmek için tıkla... Peki önerdiğiniz var mı?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.012 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #16 Tc_hamza dedi: Peki önerdiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Var bekleyin link atacağım. Tc_hamza dedi: Peki önerdiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Dark Hdmı - Vga Dijital - Analog Dönüştürücü Dk-hd-ahdmıxvga4 - Fiyatı, Yorumları Dark Hdmı - Vga Dijital - Analog Dönüştürücü Dk-hd-ahdmıxvga4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com do not interfere dedi: Bu pasif aktif olayını pek anlamıyorum fakat DVI girişini ekran kartına takıp arkasından VGA'yı bağladım. Genişletmek için tıkla... Pasif üst üste bağlanmış pinlerden oluşur aktifde anologdan dijitale çeviren bir çip vardır ve bu çip bozulabiliyor.
Tc_hamza dedi: Peki önerdiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Var bekleyin link atacağım. Tc_hamza dedi: Peki önerdiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Dark Hdmı - Vga Dijital - Analog Dönüştürücü Dk-hd-ahdmıxvga4 - Fiyatı, Yorumları Dark Hdmı - Vga Dijital - Analog Dönüştürücü Dk-hd-ahdmıxvga4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com do not interfere dedi: Bu pasif aktif olayını pek anlamıyorum fakat DVI girişini ekran kartına takıp arkasından VGA'yı bağladım. Genişletmek için tıkla... Pasif üst üste bağlanmış pinlerden oluşur aktifde anologdan dijitale çeviren bir çip vardır ve bu çip bozulabiliyor.