B burqkjawed Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 6 8 Nisan 2020 #1 Öncelikle iyi günler. Yeni bir ekran kartı aldım. PC'ye taktığımda HDMI girişi çalışıyor. VGA girişi çalışmıyor. VGA girişini taktığımda Windows yükleniyor yazıyor sonra sinyal yok yazıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2020
Öncelikle iyi günler. Yeni bir ekran kartı aldım. PC'ye taktığımda HDMI girişi çalışıyor. VGA girişi çalışmıyor. VGA girişini taktığımda Windows yükleniyor yazıyor sonra sinyal yok yazıyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
furkancetinkol Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2020 #2 Benzer bir sorunu kendi ekran kartımda yaşamıştım HDMI ile Driver'ı kurup VGA'ya geçince görüntü alabilmiştim.
Benzer bir sorunu kendi ekran kartımda yaşamıştım HDMI ile Driver'ı kurup VGA'ya geçince görüntü alabilmiştim.
B burqkjawed Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 6 9 Nisan 2020 #3 Şimdi görüntü geldi ama oyuna girince pc kendi kendine kapanıyor Son düzenleme: 9 Nisan 2020
furkancetinkol Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2020 #4 furkancetinkol dedi: Benzer bir sorunu kendi ekran kartımda yaşamıştım HDMI ile Driver'ı kurup VGA'ya geçince görüntü alabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını alırken keşke test etseydiniz, sıfır aldıysanız garantiye gönderin.
furkancetinkol dedi: Benzer bir sorunu kendi ekran kartımda yaşamıştım HDMI ile Driver'ı kurup VGA'ya geçince görüntü alabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını alırken keşke test etseydiniz, sıfır aldıysanız garantiye gönderin.