VGA Girişi Nasıl Çoğaltılır?

bordeaux

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 21.5 inç LG Flatron W2242S var. Bunda tek VGA girişi olduğu için 1 aleti bağlayabiliyorum. Ama ben hem bilgisayar hem de PS3 bağlansın istiyorum, ama tek giriş var. Bunu nasıl çoğaltabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranlar klon olabilir y tipi çokyacılarda yani çift ekran için ''genişletilmiş masaüstü'' 2 ayrı porttan 2 ayrı monitöre bağlaman gerekir.

Ekran kartınız nedir? Eğer ki ekran kartınızın üstünde vga dışında port yoksa uzatılmış masaüstü yapmanız pek mümkün değil. Hdmi vs var ise ürün bu ürün tarzındaki cihazlar ile amacınıza ulaşabilirsiniz

kvm swich
bununla vga çıkışlı cihazlar arasında geçiş yapabilirsin

Son düzenleme:
Peki bunu yapınca ekran kartında performans düşüşü falan oluyor mu yoksa yansıttığı görüntü de dahil olmak üzere aynı işleri yapabiliyo mu

Dediğinden aldım taktım ayarladım işe yaradı teşekkürler
rica ederim
Peki bunu yapınca ekran kartında performans düşüşü falan oluyor mu yoksa yansıttığı görüntü de dahil olmak üzere aynı işleri yapabiliyo mu
çözünürlükte sorun yok kaliteli görüntü sunuyor geçikme görmedim hiç fakat performans için bişey diyemeceğim film oyun vs açıp görmek lazım ya da biraz araştırma ile öğrenebilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…