VGA girişi olmayan ekran kartına monitör nasıl bağlanır?

KARA1964

Decapat
10 senelik bir monitör var elimde. 3 sene önce CS:GO oynarken yumruk atıp bozmuştum ve orta kısım bozuk gösteriyor. Tamir ettirip 2. monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama ekran kartımda VGA DVI girişi falan yok HDMI ve DP girişi var ama monitörde de HDMI ve DP girişi yok nasıl bağlarım ben bunu? Anakartta giriş var ama ona taksam bir sorun olur mu bilmiyorum.

Dönüştürücü kullanın hocam benim RX 570 ekran kartımdada VGA falan yok VGA monitore öyle bağlıyorum.

VGA to HDMI dönüştürücü alırsan kullanirsin. Fakat piyasadaki donusturuculerin %80 cok kalitesiz, dikkatli olmak lazim. VGA giris HDMI cikis olacak.

VGA to HDMI dönüştürücü alırsan kullanirsin. Fakat piyasadaki donusturuculerin %80 cok kalitesiz, dikkatli olmak lazim. VGA giris HDMI cikis olacak.

Vallahi monitör 10 senelik 18.5 inç LED ve 60Hz monitör 2. ekran olarak kullanacağım. Dönüştürücü ekran kartına zarar vermediği sürece sıkıntı olmaz hocam.

Dönüştürücü direk sıkıntı zaten ışık vs yakınca benim monitör gidip geliyor.

Allah Allah. Hocam sıkıntı çıkarmaz değil mi ya. :D ya açıkçası bunu tamir ettirmek kaç para tutar onu da bilmiyorum. Gidip HDMI girişi olan ucuz 1500 TL'lik monitör alsam daha mı iyi olur onu da düşündüm ama.

Dönüştürücü direk sıkıntı zaten ışık vs yakınca benim monitör gidip geliyor.

Evet hocam böyle bir şey.
bende vantilatör kullaniyorum vantilatörun ayarini değiştirince goruntu gidiyo

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı