VGA girişinden görüntü alınmıyor

EmiRKaaN0809

Decapat
Daha fazla  
Selam. 2 çeşit VGA girişim vardı; bir tanesi sorun çıkardı ve ben de diğerine taktım, sanırım taktığım anakartın VGA'sıydı. Her neyse, ekran kartım o girişe taktığımda çıkmıyor. Performansımı etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT740 NVIDIA.

Dosya Ekleri

• 20220208_165832.jpg
    20220208_165832.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu görselden görebilmem için gözümde XRay falan olması gerekli. Kasanın kapağını açıp kartın alttan bir görüntüsünü atın. Olmazsa da markasını da verin. Sapphire, ASUS, MSI gibi kartı üreten markadan bahsediyorum ayrıca.

Bu görselden görebilmem için gözümde xray falan olması gerekli. Kasanın kapağını açıp kartın alttan bir görüntüsünü atın. Olmazsa da markasını da verin. Sapphire, ASUS, MSI gibi kartı üreten markadan bahsediyorum ayrıca.

Hocam kusura bakmayın kaliteli kameram bulunmuyor ama GT740 NVIDIA olduğunu biliyorum.

Hocam kusura bakmayın kaliteli kameram bulunmuyor ama GT740 NVIDIA olduğunu biliyorum.
Kasanın kapağını açıp ekran kartının altını görecek şekilde görüntü atın. Veya üstünde yazar üretici firma. Onun adını da verebilirsiniz. Ben bakarım dediğim gibi mi diye. Öyle ise bilgisayarcı eski bir karttan söker VGA girişini, senin karta takar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı