splex Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar ben yaklaşık olarak 2 gün önce bir sistem topladım. Ancak kasayı monitöre bağlamak için VGA kablosunu takmaya çalıştığımda VGA girişi kasada yoktu ama HDMI vardı, ancak bu seferde HDMI monitörde yok. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar ben yaklaşık olarak 2 gün önce bir sistem topladım. Ancak kasayı monitöre bağlamak için VGA kablosunu takmaya çalıştığımda VGA girişi kasada yoktu ama HDMI vardı, ancak bu seferde HDMI monitörde yok. Ne yapabilirim?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 29 Kasım 2019 #2 Dönüştürücü almalısın . Örneğin ; Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Dönüştürücü almalısın . Örneğin ; Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
W WolfieMS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #3 Display Port yok mu acaba hem kasada hem de monitöründe? Yok ise dönüştürücü almanı tavsiye edeceğim fakat gecikmelere yol açabilirim dönüştürüler. Artı 0 Eksi
Display Port yok mu acaba hem kasada hem de monitöründe? Yok ise dönüştürücü almanı tavsiye edeceğim fakat gecikmelere yol açabilirim dönüştürüler.
KS KS splex Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #4 curiousoftech dedi: Dönüştürücü almalısın . Örneğin ; Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... dönüştürücü aldım ama bu sefer de birazcık da olsa bulanık veriyor ekranı Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Dönüştürücü almalısın . Örneğin ; Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax HDMI To Vga Dönüştürücü Ses Kablosu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... dönüştürücü aldım ama bu sefer de birazcık da olsa bulanık veriyor ekranı