tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 VGA girişli monitörüm var. Yeni alacağım sistemde Palit 1660 Ti ekran kartı var. Nasıl görüntü alabilirim?
VGA girişli monitörüm var. Yeni alacağım sistemde Palit 1660 Ti ekran kartı var. Nasıl görüntü alabilirim?
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 6 Ocak 2021 #2 Dönüştürücü kullanabilirsin, fakat garanti olarak çalışacağını söyleyemem.
tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Kestek0 dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin, fakat garanti olarak çalışacağını söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Bir arkadasımda RX 570 vardı onun monitörüde VGA girişliydi dönüştürücüyle çözmüstü bende öyle çözerim diye düşünüyorum link atabilir misiniz?
Kestek0 dedi: Dönüştürücü kullanabilirsin, fakat garanti olarak çalışacağını söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Bir arkadasımda RX 570 vardı onun monitörüde VGA girişliydi dönüştürücüyle çözmüstü bende öyle çözerim diye düşünüyorum link atabilir misiniz?
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 6 Ocak 2021 #4 Dönüştürücü ile görüntü alabilirsiniz.
Luffyx Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Yeni monitör almayacaksan, dönüştürücü kullanmaktan başka şansın yok. Başka çözüm yolu bilen varsa daha iyi yardımcı olacaktır.
Yeni monitör almayacaksan, dönüştürücü kullanmaktan başka şansın yok. Başka çözüm yolu bilen varsa daha iyi yardımcı olacaktır.
Y Yasinalayhan Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdmı+to+vga
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 6 Ocak 2021 #7 tekinoğlu dedi: VGA girişli monitörüm var. Yeni alacağım sistemde Palit 1660 Ti ekran kartı var. Nasıl görüntü alabilirim? Genişletmek için tıkla... Qport dönüştürücü öneririm, Kendim kullanıyorum güzel ürün. https://www.hepsiburada.com/qport-q-hd-vgj-15cm-hdmi-to-vga-ses-girisli-cevirici-pm-bs600826#reviews
tekinoğlu dedi: VGA girişli monitörüm var. Yeni alacağım sistemde Palit 1660 Ti ekran kartı var. Nasıl görüntü alabilirim? Genişletmek için tıkla... Qport dönüştürücü öneririm, Kendim kullanıyorum güzel ürün. https://www.hepsiburada.com/qport-q-hd-vgj-15cm-hdmi-to-vga-ses-girisli-cevirici-pm-bs600826#reviews
tekinoğlu Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #8 Luffyx dedi: Yeni monitör almayacaksan, dönüştürücü kullanmaktan başka şansın yok. Başka çözüm yolu bilen varsa daha iyi yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu?
Luffyx dedi: Yeni monitör almayacaksan, dönüştürücü kullanmaktan başka şansın yok. Başka çözüm yolu bilen varsa daha iyi yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu?
Luffyx Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #9 tekinoğlu dedi: Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu? Genişletmek için tıkla... VGA kabloları 144 Hz vermiyor diye biliyorum ama monitörün 60-75 Hz ise sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Yine bilgili olanlar bilgilendirebilir.
tekinoğlu dedi: Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu? Genişletmek için tıkla... VGA kabloları 144 Hz vermiyor diye biliyorum ama monitörün 60-75 Hz ise sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Yine bilgili olanlar bilgilendirebilir.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 6 Ocak 2021 #10 tekinoğlu dedi: Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu? Genişletmek için tıkla... Monitörün ne?
tekinoğlu dedi: Dönüştürücü kullanırsam performansta Hz düşüşü vs olur mu? Genişletmek için tıkla... Monitörün ne?