OĞUZCAN YALÇIN Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #1 Ekran kartım Sapphire RX480. Fakat çıkışlarda VGA çıkışı yok. 2. monitörümde ise sadece VGA çıkışı var. Var mıdır bağlamanın bir yolu ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2017
Ekran kartım Sapphire RX480. Fakat çıkışlarda VGA çıkışı yok. 2. monitörümde ise sadece VGA çıkışı var. Var mıdır bağlamanın bir yolu ?
A Aziz Can YÜCEL Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 114 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #2 Dark DVI-D -VGA Aktif Dönüştürücü Kablo (DVI-D Erkek - VGA Fiyatı Böyle bir çevirici kullanman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Standart VGA to DVI çeviricileri rx serisinde çalışmıyor diye biliyorum.
Dark DVI-D -VGA Aktif Dönüştürücü Kablo (DVI-D Erkek - VGA Fiyatı Böyle bir çevirici kullanman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Standart VGA to DVI çeviricileri rx serisinde çalışmıyor diye biliyorum.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2017 #3 Dönüştürücü kullanabilirsin.
rawkid Kilopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #4 Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı Şöyle bir cihazla bağlayabilirsin. Ancak aktif dönüştürücüler görüntü kalitesi olarak çok iyi değildir. Yani oyun oynamak istersen üzebilir.
Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı Şöyle bir cihazla bağlayabilirsin. Ancak aktif dönüştürücüler görüntü kalitesi olarak çok iyi değildir. Yani oyun oynamak istersen üzebilir.
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #5 Ben Rx 470 kartımı HDMI to VGA aktif dönüştürücüsü ile bağladım. DARK (DK-HD-AHDMIXVGAL180) HDMI - VGA Aktif Dijital - Analog Dönüştürücü Güç Destekli Kablo
Ben Rx 470 kartımı HDMI to VGA aktif dönüştürücüsü ile bağladım. DARK (DK-HD-AHDMIXVGAL180) HDMI - VGA Aktif Dijital - Analog Dönüştürücü Güç Destekli Kablo
S seyit bey Hectopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2017 #6 dönüştürücü
BurakDeyirmenci Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #7 Czarintax dedi: Ben RX 470 kartımı HDMI to VGA aktif dönüştürücüsü ile bağladım. DARK (DK-HD-AHDMIXVGAL180) HDMI - VGA Aktif Dijital - Analog Dönüştürücü Güç Destekli Kablo Genişletmek için tıkla... Bende de RX470 var aynı marka bu kablodan aldım ama ekran gidip geliyor en sonda da hiç gelmiyor neden olabilir?
Czarintax dedi: Ben RX 470 kartımı HDMI to VGA aktif dönüştürücüsü ile bağladım. DARK (DK-HD-AHDMIXVGAL180) HDMI - VGA Aktif Dijital - Analog Dönüştürücü Güç Destekli Kablo Genişletmek için tıkla... Bende de RX470 var aynı marka bu kablodan aldım ama ekran gidip geliyor en sonda da hiç gelmiyor neden olabilir?
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #8 BurakDeyirmenci dedi: Bende de RX470 var aynı marka bu kablodan aldım ama ekran gidip geliyor en sonda da hiç gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bendede yapıyordu aynısını, genelde kabloyu çıkarıp takınca düzeliyordu ama kabloyu sürekli çıkarıp takmaktan en son hiç görüntü vermemeye başladı. Bende yeni, daha kaliteli bir çevirici aldım. Şu anlık bir sorun yok, bir yıl oluyor kullanalı. S-LINK SL-HV56 HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da S-LINK SL-HV56 HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
BurakDeyirmenci dedi: Bende de RX470 var aynı marka bu kablodan aldım ama ekran gidip geliyor en sonda da hiç gelmiyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bendede yapıyordu aynısını, genelde kabloyu çıkarıp takınca düzeliyordu ama kabloyu sürekli çıkarıp takmaktan en son hiç görüntü vermemeye başladı. Bende yeni, daha kaliteli bir çevirici aldım. Şu anlık bir sorun yok, bir yıl oluyor kullanalı. S-LINK SL-HV56 HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da S-LINK SL-HV56 HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
BurakDeyirmenci Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #9 Ne kadar zaman idare etti çıkart tak yamak bir ay falan idare ederse şimdilik öyle kullanayım.
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #10 BurakDeyirmenci dedi: Ne kadar zaman idare etti çıkart tak yamak bir ay falan idare ederse şimdilik öyle kullanayım. Genişletmek için tıkla... İki yıl idare etti beni.
BurakDeyirmenci dedi: Ne kadar zaman idare etti çıkart tak yamak bir ay falan idare ederse şimdilik öyle kullanayım. Genişletmek için tıkla... İki yıl idare etti beni.