VGA HDMI dönüştürücü ile ekran mavi oluyor

Daha fazla  
Selamlar, yeni sistemime VGA girişli bir monitörü HDMI aktif dönüştürücü aparatı ile takıyorum. Ara ara temassızlıklar oluşuyor ekran mavi oluyor renkler.

Dönüştürücü'm Dark'ın yeni ama kablo 5 6 senesi var paslanmış. Kabloyu değiştirsem sorunum düzelir mi sizce? 10 15 TL'ye satıyorlar VGA kablosunu. Ya da kaliteli kablo mu almalıyım öneriniz varsa bekliyorum. He bir de elimle sola doğru yatırınca dönüştürücü'yü sorunum düzeliyor ama belki birkaç saat belki bir güne yine aynısı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgilerden yola çıkmak zor. Kabloyu bir de TV'de deneyin. Hareket ettirin. Eğer temassızlık olursa yenisini alırsınız.

Bu bilgilerden yola çıkmak zor. Kabloyu bir de TV'de deneyin. Hareket ettirin. Eğer temassızlık olursa yenisini alırsınız.

Kral kabloda sorun yok. Önceki bilgisayarımda 5 yıl kullandım. Ama direkt ekran kartına takıyordum. Bu sefer dönüştürücüye takıyorum belki tam oturmuyordur diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…