Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Masaüstü bilgisayarımın ekran kartı bozulmuştu ve anakarta bağlamak için yeni VGA kablosu aldım. Kabloyu anakarta bağladım ve bu görüntü oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
Masaüstü bilgisayarımın ekran kartı bozulmuştu ve anakarta bağlamak için yeni VGA kablosu aldım. Kabloyu anakarta bağladım ve bu görüntü oldu.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #11 Keremrr6 dedi: Her şey normal kabloyu değişmeden önce normaldi kabloyu değişince böyle oldu Genişletmek için tıkla... Dişlerinde bir sorun var mı? Artı 0 Eksi
Keremrr6 dedi: Her şey normal kabloyu değişmeden önce normaldi kabloyu değişince böyle oldu Genişletmek için tıkla... Dişlerinde bir sorun var mı?
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #12 mahber dedi: Dişlerinde bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hepsi düzgün Artı 0 Eksi