VGA Kabloda Ekran Dalgalanması

Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce tüm ürünleri sıfır olarak almış olduğum sistemi HDMI kablosu ile sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Daha sonradan kablo birkaç sebepten ötürü vga'ya geçmem gerekti. Vga kabloya geçtikten sonra ekranımda durmadan dalgalanma olduğunu fark ettim. Görüntü bir tuhaftı. Bende yeni kablo aldım. Daha sonra Monitör ile birlikte gelen kablo aklıma geldi onu da denedim bir şey değişmedi. Birkaç yerde sorunun güç kaynağı olduğunu söylediler gittim yeni güç kaynağı aldım aynı sorun hala devam etmekte. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

CPU : İntel Pentium G3258
GPU : Zotac GTX650
Mainboard : Asus H-81 I
Memory :8 gb
PSU : 650 W

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun kabloda olmadığı bariz belli . Psu kaynaklı böyle bir problem yaşayacağını da zannetmiyorum kuvvetle ihtimal sorun ekran kartının veya monitörünün Vga soketinde gibi duruyor girişlerini içeride teması engelleyecek herhangi bir şey var mı diye zarar vermeden kontrol edebilirsin . Elimden gelen tek yardım bu olur sana .

VGA sinyali analog olarak iletir. Ekranın dalgalanmamasını istiyorsan HDMI veya DVI kullanman gerekir. Bu iki kablo sinyali dijital olarak iletir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı