Yunusakd Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 44 16 Aralık 2022 #1 Merhaba bilgisayarımda VGA kablosunun bir şeyi çıktı a. Dını bilmiyorum adını bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_20221216_233224_259.jpg 116,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba bilgisayarımda VGA kablosunun bir şeyi çıktı a. Dını bilmiyorum adını bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 16 Aralık 2022 #2 Bence pek bir sıkıntı olmaz. Ama eğer sorun çıkarsa yenisini almak zorundasın.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 Yunusakd dedi: Merhaba bilgisayarımda VGA kablosunun bir şeyi çıktı a. Dını bilmiyorum adını bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunun vidalarının kasayla bağlantısının birleştiği parça olması lazım.
Yunusakd dedi: Merhaba bilgisayarımda VGA kablosunun bir şeyi çıktı a. Dını bilmiyorum adını bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunun vidalarının kasayla bağlantısının birleştiği parça olması lazım.
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #4 Adını bilmenin pek bir önemi yok, o şekilde kullanabilirsin benimde ekran kartında onun girdiği yer yok (yivleri yok) öyle kullanıyorum.
Adını bilmenin pek bir önemi yok, o şekilde kullanabilirsin benimde ekran kartında onun girdiği yer yok (yivleri yok) öyle kullanıyorum.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 16 Aralık 2022 #5 Onun çıkması pek bir sorun teşkil etmez sadece monte edemezsin o kadar.
Yunusakd Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 44 16 Aralık 2022 #6 ZesuN dedi: Onun çıkması pek bir sorun teşkil etmez sadece monte edemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor.
ZesuN dedi: Onun çıkması pek bir sorun teşkil etmez sadece monte edemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #7 Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Kasayla kablonun arasındaki bağlantıyı kuruyor, VGA girişinin sabit durması için. O parçayı oradan söküp kasadaki yerine oturtabiliyor olmanız lazım. Benim eski PC'de olmuştu.
Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Kasayla kablonun arasındaki bağlantıyı kuruyor, VGA girişinin sabit durması için. O parçayı oradan söküp kasadaki yerine oturtabiliyor olmanız lazım. Benim eski PC'de olmuştu.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 16 Aralık 2022 #8 Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sabitlenmediği için oluyor. Yerine oturtulur mu bilmiyorum.
Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanerkin bazen masa sallandaginda ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o sabitlenmediği için oluyor. Yerine oturtulur mu bilmiyorum.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #9 ZesuN dedi: Onun çıkması pek bir sorun teşkil etmez sadece monte edemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Yoo yerinden söküp monte edebilir gayet basit takması.
ZesuN dedi: Onun çıkması pek bir sorun teşkil etmez sadece monte edemezsin o kadar. Genişletmek için tıkla... Yoo yerinden söküp monte edebilir gayet basit takması.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #10 Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanırken bazen masa sallandığında ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunun nedeni VGA kablosunun yerinden oynaması eğer destekliyorsa HDMI kablosuna geçmeni öneririm.
Yunusakd dedi: Bilgisayarı kullanırken bazen masa sallandığında ekran mor oluyor renkli renkli çizgiler oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunun nedeni VGA kablosunun yerinden oynaması eğer destekliyorsa HDMI kablosuna geçmeni öneririm.