Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
Çözüm ReloadingData 18 Ekim 2021 Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA Kablosu genelde bozuluyor başka kablo deneyin.
Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA Kablosu genelde bozuluyor başka kablo deneyin.
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #2 Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok elleşmeyin o zaman? Demek ki kablo veya giriş çok sağlam değil. Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok elleşmeyin o zaman? Demek ki kablo veya giriş çok sağlam değil.
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #3 Kabloya dokunulmak zorunda mı? Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.949 Çözümler 245 18 Ekim 2021 #4 Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA Kablosu genelde bozuluyor başka kablo deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Ekmek Arası Çitoz dedi: VGA kablosuna dokununca ekran ya bulanık oluyor ya da rengi değişiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VGA Kablosu genelde bozuluyor başka kablo deneyin.
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #5 becy dedi: Kabloya dokunulmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... ekran titriyo bazen öyle oluyor BySkrix dedi: Hocam çok elleşmeyin o zaman? Demek ki kablo veya giriş çok sağlam değil. Genişletmek için tıkla... Ekmek Arası Çitoz dedi: ekran titriyo bazen öyle oluyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
becy dedi: Kabloya dokunulmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... ekran titriyo bazen öyle oluyor BySkrix dedi: Hocam çok elleşmeyin o zaman? Demek ki kablo veya giriş çok sağlam değil. Genişletmek için tıkla... Ekmek Arası Çitoz dedi: ekran titriyo bazen öyle oluyor Genişletmek için tıkla...
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #6 Sağlam olduğunu bildiğiniz başka bir kablo ile deneyin, sorunun kabloda mı yoksa monitörde mi olduğunu tespit etmiş olursunuz. Artı 0 Eksi
Sağlam olduğunu bildiğiniz başka bir kablo ile deneyin, sorunun kabloda mı yoksa monitörde mi olduğunu tespit etmiş olursunuz.