VGA Monitör 2. monitör olarak kullanılabilir mi?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, bir HDMI monitörüm var ve ekran kartıma bağlı. Ekran kartımın DVI girişi bozuk ve sadece HDMI ve DVI girişi var ancak anakartımın VGA girişi var. Ekran kartım HDMI'a bağlı iken ben VGA monitörümü anakartıma bağlayıp iki monitörü birden kullanabilir miyim?

Arkadaşlar selam, bir HDMI monitörüm var ve ekran kartıma bağlı. Ekran kartımın DVI girişi bozuk ve sadece HDMI ve DVI girişi var ancak anakartımın VGA girişi var. Ekran kartım HDMI'a bağlı iken ben VGA monitörümü anakartıma bağlayıp iki monitörü birden kullanabilir miyim?

Evet kullanılabilir ama dönüştürücüye ihtiyacınız var bende öyle yapıyorum.
Not: HDMI to VGA ve VGA to HDMI farklı şeylerdir dikkat edin)

Size lazım olan parça budur:

1675200192375.png

Dediğim şekilde mi yoksa ekran kartımın 2.HDMI girşinden mi yapacağım bunu?
2. hdmi üzerinden yapıyorum ben

Dediğim şekilde mi yoksa ekran kartımın 2.HDMI girşinden mi yapacağım bunu?

2. HDMI üzerinden yapıyorum ben.

Size lazım olan parça budur:

Eki Görüntüle 1652606

2. hdmi üzerinden yapıyorum ben

2. HDMI üzerinden yapıyorum ben.
alfais-4664-2-port-coklayici.jpg

peki elimde şöyle bir ürün var. Bunu ekran kartıma taksam vga to hdmı'yı 2.monitöre taksam. Diğer girişini ilk monitöre taksam. Ekran kartımın 2. hdmı girşini de playstation'ıma bağlsam olur mu? Yoksa hdmı switch mi gerekir?

alfais-4664-2-port-coklayici.jpg

Peki elimde şöyle bir ürün var. Bunu ekran kartıma taksam VGA to HDMI'yı 2.monitöre taksam. Diğer girişini ilk monitöre taksam. Ekran kartımın 2. HDMI girşini de PlayStation'ıma bağlsam olur mu? Yoksa HDMI Switch mi gerekir?

Olabilir hocam denemeniz lazım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı