VGA monitör alınır mı?

emirfaruk01

Decapat
Yer
San Fierro
Daha fazla  
Laptopumun yanına ucuz yollu bir monitör arıyordum. Sarı sitede 250 300 TL civarı temiz kullanılmış tipi hoşuma giden monitörler buldum. Laptopa uyması için HDMI to VGA çevirici ile kullanacağım. Amacım kod yazarken vs. ikinci ekran olarak kullanmak. Belki arada oyun da oynarım. Merak ettiğim şey çevirici ile kullandığım için gözle görülür bir kalite kaybı veya gecikme olur mu?

Ben DVI monitöre VGA to HDMI kullandıgımda çok ciddi kayıp oluyordu hatta ekran bozuluyordu kod büyük monitör lazım diye biliyorum.

Sadece kod yazmak için ise olabilir, fakat VGA kablolarda çizgi ve titreme sorunları oluyor. 2021 yılındayız neredeyse, DVI bile eskimeye başladı. Ek olarak o fiyatlara ikinci elde 16:9 DP monitörler bile bulunmakta.

Sadece kod yazmak için ise olabilir, fakat VGA kablolarda çizgi ve titreme sorunları oluyor. 2021 yılındayız neredeyse, DVI bile eskimeye başladı. Ek olarak o fiyatlara ikinci elde 16:9 DP monitörler bile bulunmakta.

DVI'ı bırak HDMI bile eskimeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…