VGA Monitör Bağlantısı

Halil Batır

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk olarak başlık yüzünden pardon aklıma bir şey gelmedi başka, anlatacağım şey farklı. Şimdi arkadaşlar benim şu anda LG'nin 18.5 inç bir monitörüm var. Ve bağlantı şekli D-SUB. Benim kasanın arkasında 2 tane bağlantı yeri var. Ben soldakine çeviri ile bağlamışım. Normalde soldaki DVI ama çeviri ile D-SUB'la bağlamışız buraya kadar tamam. Şimdi gelelim asıl soruya. Arkadaşlar D-SUB 15 pinli olanları VGA'ydı bu D-SUB'da 15 pin var. Yani şu anki monitör VGA girişli yerine geçiyor ama sağdaki bağlanma şekli ise ne bir HDMI ne bir DVI ne bir Display o da gördüğüm kadarıyla 15 pin ve kapalı renkli bir bağlantı şu anki monitörü ona takmayı denedim şöyle bir şey oluyor. Normalde monitörü hiç takmadığında hani üstünde yazılar falan yazıyor. Ben sağ tarafa taktığımda ise oturuyor da ve monitör de hani takılmadığı zamanki yazılar yok ama ekran da gelmiyor siyah bir ekran da kalıyor yani. Sorum şu ben VGA girişli güzel bir monitör alacağım. Ama VGA giriş olmuyor sağ tarafa ne yapabilirim ? İstediğiniz şeyi isteyebilirsiniz marka resim vs. gibi şeyler lütfen yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…