VGA monitör dalgalı görüntü sorunu

• Konuyu başlatan Ainnt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.453

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
10 senelik bilgisayarım vardı. Yeni kasa aldım. Eski monitörü kullanayım dedim. Ama ekran kartında VGA yok. Div, HDMI ve Display Port var. Monitörde sadece VGA. VGA DVI dönüştürücü kablo aldım. 2 adet de dönüştürücü aparat denedim. Hepsinde de görüntü titreşimli gibi dalgalı gibi oluyor. Normalde belli olmuyor ama siyah ve gri renklerde hissediliyor. Ayrıca monitörün arkasına baktığımda kapalı bir kapakta DVI yazıyordu. O kapağı kırdım ama içinde slot yoktu sadece lehim için yer vardı. Buna nasıl bir şey yapabilirim?

VGA monitörler çevredeki nesnelerden çokça etkileniyor. Aynı sorun bende de vardı masamda dururken monitör oluyordu bu sorun fakat arkası tamamen boş kalacak şekilde herhangi bir yere koyduğumda olmuyordu laptopumda kullanırken fakat şimdi yeni PC topladım masamda duruyor gene ama dalgalanma olmuyor. Sebebini ben de tam anlamadım.

VGA monitörler çevredeki nesnelerden çokça etkileniyor. Aynı sorun bende de vardı masamda dururken monitör oluyordu bu sorun fakat arkası tamamen boş kalacak şekilde herhangi bir yere koyduğumda olmuyordu laptopumda kullanırken fakat şimdi yeni PC topladım masamda duruyor gene ama dalgalanma olmuyor. Sebebini ben de tam anlamadım.
Bunun sebebi kablonun kalitesiz olup parazitlerden etkilenmesi olabilir. Direkt monitör kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı