3 38_beco_38 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 60 23 Temmuz 2022 #1 Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim. Dosya Ekleri 20220722_182137.jpg 193,8 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2022
Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim.
T turanicboi Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 38_beco_38 dedi: Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... HDMI-VGA dönüştürücü alın hocam. Bana kalırsa monitörünüzü değiştirin dönüştürücüler görüntüde sorun çıkartabiliyor (ekran parazitlenmesi vsvs)
38_beco_38 dedi: Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... HDMI-VGA dönüştürücü alın hocam. Bana kalırsa monitörünüzü değiştirin dönüştürücüler görüntüde sorun çıkartabiliyor (ekran parazitlenmesi vsvs)
İlkay Tokat Picopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 HDMİ to Vga
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem.
HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem.
T turanicboi Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #5 Erdym dedi: HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücülerin çoğu bozuk. Şu anda kısa süreliğine dönüştürücü ile VGA monitör kullanıyorum ve ekran parazit yapıyor kimseye dönüştürücü önermem
Erdym dedi: HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücülerin çoğu bozuk. Şu anda kısa süreliğine dönüştürücü ile VGA monitör kullanıyorum ve ekran parazit yapıyor kimseye dönüştürücü önermem
3 38_beco_38 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 60 23 Temmuz 2022 #6 Her turlu sıkıntı oluyor dediginize gore. O zaman ben monitor bakayim bir tane. Cok tesekkur ederim onerileriniz icin.
Her turlu sıkıntı oluyor dediginize gore. O zaman ben monitor bakayim bir tane. Cok tesekkur ederim onerileriniz icin.
İlkay Tokat Picopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #7 Ben Aldığım ürün Hama markaydı ve hala kullanıyorum 2.senesi dolacak herhangi bi sıkıntı yaşatmadı ama en temizi hdmi çıkışlı monitör kullan en azından hdmi kablo alırsın bağlarsın
Ben Aldığım ürün Hama markaydı ve hala kullanıyorum 2.senesi dolacak herhangi bi sıkıntı yaşatmadı ama en temizi hdmi çıkışlı monitör kullan en azından hdmi kablo alırsın bağlarsın