vayybeh Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 6 Mayıs 2022 #1 Monitör HDMI: SAMSUNG S22F350 VGA: PHILIPS 196E Merhaba, bende HDMI ve VGA monitör var bu ikisini çift monitör yapabilir miyim? Yapabiliyorsam nasıl yaparım?
Merhaba, bende HDMI ve VGA monitör var bu ikisini çift monitör yapabilir miyim? Yapabiliyorsam nasıl yaparım?
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 İkisini de ekran kartı girişlerine takarsan direkt olur. Ekran kartında VGA girişi yoksa dönüştürücü kullanacaksın.
İkisini de ekran kartı girişlerine takarsan direkt olur. Ekran kartında VGA girişi yoksa dönüştürücü kullanacaksın.
vayybeh Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 6 Mayıs 2022 #3 190E dedi: İkisini de ekran kartı girişlerine takarsan direkt olur. Ekran kartında VGA girişi yoksa dönüştürücü kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi vayybeh dedi: taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi Genişletmek için tıkla... bağ diye çevirmiş VGA
190E dedi: İkisini de ekran kartı girişlerine takarsan direkt olur. Ekran kartında VGA girişi yoksa dönüştürücü kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi vayybeh dedi: taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi Genişletmek için tıkla... bağ diye çevirmiş VGA
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 vayybeh dedi: taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi bağ diye çevirmiş VGA Genişletmek için tıkla... Monitörü ve kabloyu farklı cihazlarda denemeden bilemezsiniz maalesef.
vayybeh dedi: taktım ve denetim masasına baktığımda gösteriyor ancak bağ monitörde sinyal yok diyor monitörle alakalı bişeymi bağ diye çevirmiş VGA Genişletmek için tıkla... Monitörü ve kabloyu farklı cihazlarda denemeden bilemezsiniz maalesef.