Forgon Femtopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2 25 Ağustos 2020 #1 Yeni sistem topladım fakat ekranlarım eski olduğu için monitörlerin çıkışları da VGA. Bunun için 2 tane çevirici aldım fakat ikisini ekran kartına takınca sinyal yok diyor ama tek birisini takınca ekran çalışıyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Yeni sistem topladım fakat ekranlarım eski olduğu için monitörlerin çıkışları da VGA. Bunun için 2 tane çevirici aldım fakat ikisini ekran kartına takınca sinyal yok diyor ama tek birisini takınca ekran çalışıyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.318 Makaleler 5 Çözümler 45 25 Ağustos 2020 #2 Win+P tıklayıp uzat seceneğini secip deneyin. Donusturuculerin ikisi de calısıyor mu? Artı 0 Eksi
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #3 Neden 2 tane çevirici kullanmak istiyorsunuz birde neyi neye dönüştürüyorsunuz ? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ağustos 2020 #4 Bir ekran kartında tek DAC vardır (yenilerde hiç yok). Çeviricileriniz aktif değilse sadece tek monitörden görüntü alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bir ekran kartında tek DAC vardır (yenilerde hiç yok). Çeviricileriniz aktif değilse sadece tek monitörden görüntü alabilirsiniz.
KS KS Forgon Femtopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2 25 Ağustos 2020 #5 BarçaHayranı dedi: Neden 2 tane çevirici kullanmak istiyorsunuz birde neyi neye dönüştürüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Çünkü monitör çıkışlarının ikiside vga olduğu için ikisinide vga dan hdmi ya dönüştürüyorum. Recep Baltaş dedi: Bir ekran kartında tek DAC vardır (yenilerde hiç yok). Çeviricileriniz aktif değilse sadece tek monitörden görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu işlerden pek anlamıyorum yani ekran kartım rx570 ve 2 tane resimde gördüğünüz çeviriciden kullanmak isteyince 2 ekranda da görüntü olmuyor. 300434 dedi: Win+P tıklayıp uzat seceneğini secip deneyin. Donusturuculerin ikisi de calısıyor mu?Eki Görüntüle 648115 Genişletmek için tıkla... İkisini takıp bilgisayarı açtığımda iki ekranda da görüntü olmuyor oyüzden bunu yapamam Dosya Ekleri 15983463435955980140533799942324.jpg 1,7 MB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
BarçaHayranı dedi: Neden 2 tane çevirici kullanmak istiyorsunuz birde neyi neye dönüştürüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Çünkü monitör çıkışlarının ikiside vga olduğu için ikisinide vga dan hdmi ya dönüştürüyorum. Recep Baltaş dedi: Bir ekran kartında tek DAC vardır (yenilerde hiç yok). Çeviricileriniz aktif değilse sadece tek monitörden görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu işlerden pek anlamıyorum yani ekran kartım rx570 ve 2 tane resimde gördüğünüz çeviriciden kullanmak isteyince 2 ekranda da görüntü olmuyor. 300434 dedi: Win+P tıklayıp uzat seceneğini secip deneyin. Donusturuculerin ikisi de calısıyor mu?Eki Görüntüle 648115 Genişletmek için tıkla... İkisini takıp bilgisayarı açtığımda iki ekranda da görüntü olmuyor oyüzden bunu yapamam