Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Monitörümde VGA girişi var fakat kullanacağım ekran kartında HDMI ve DisplayPort girişleri var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
Merhabalar. Monitörümde VGA girişi var fakat kullanacağım ekran kartında HDMI ve DisplayPort girişleri var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim?
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 6 Nisan 2022 #2 Klosie dedi: Merhabalar. Monitörümde VGA girişi var fakat kullanacağım ekran kartında HDMI ve DisplayPort girişleri var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI çeviricileri ile. Artı 0 Eksi
Klosie dedi: Merhabalar. Monitörümde VGA girişi var fakat kullanacağım ekran kartında HDMI ve DisplayPort girişleri var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI çeviricileri ile.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Nisan 2022 #3 Amazon.com.tr HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun. Artı 0 Eksi
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 6 Nisan 2022 #4 Berkay Davas dedi: Amazon.com.tr HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun. Genişletmek için tıkla... Ve güzel bir ürün, sorun yaşatmadı Allah'a şükür. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Amazon.com.tr HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun. Genişletmek için tıkla... Ve güzel bir ürün, sorun yaşatmadı Allah'a şükür.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #5 gelme istemem dedi: VGA to HDMI çeviricileri ile. Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var. Artı 0 Eksi
gelme istemem dedi: VGA to HDMI çeviricileri ile. Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 6 Nisan 2022 #6 Yener K. dedi: VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim.
KS KS Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 6 Nisan 2022 #7 Berkay Davas dedi: Amazon.com.tr HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Amazon.com.tr HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Nisan 2022 #8 Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... HDMI kadar tepkili hissedemeyeceksin ancak günlük bir kullanıcı isen çok fark etmezsin. Zaten monitör değiştirmeden farklı bir şansın da yok. Artı 0 Eksi
Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... HDMI kadar tepkili hissedemeyeceksin ancak günlük bir kullanıcı isen çok fark etmezsin. Zaten monitör değiştirmeden farklı bir şansın da yok.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #9 Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak idare eder. Tam olarak HDMI veya DP gibi olmuyor. En azından benim gördüğüm kadarıyla böyle. Artı 0 Eksi
Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak idare eder. Tam olarak HDMI veya DP gibi olmuyor. En azından benim gördüğüm kadarıyla böyle.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 6 Nisan 2022 #10 Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben pek farketmedim. Ben de çevirici ile kullanıyorum. Yeni monitör alana kadar götürür. Artı 0 Eksi
Klosie dedi: Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben pek farketmedim. Ben de çevirici ile kullanıyorum. Yeni monitör alana kadar götürür.