qeutz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6 16 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Twitch yayını için eski monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Kullanılacak monitör: BENQ G920WA ( VGA ) Benq G920WA 19" 5ms Wide Screen LCD Monitör - Parlak Siyah Fiyatı Ekran Kartım: GALAX GeForce® GTX 1060 EXOC 6GB - Graphics Card Genel olarak aktif dönüştürücü ile VGA monitörlerin kullanılabileceği yazılmış ama çalışır/çalışmaz şeklinde çok fazla geri dönüş var. Kullanabilmek mümkün mü? Eğer mümkünse uygun fiyata nasıl bir dönüştürücü önerirsiniz? Not : Görüntü kalitesi önemli değil, basit işlevler için kullanılacak... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Merhaba arkadaşlar, Twitch yayını için eski monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Kullanılacak monitör: BENQ G920WA ( VGA ) Benq G920WA 19" 5ms Wide Screen LCD Monitör - Parlak Siyah Fiyatı Ekran Kartım: GALAX GeForce® GTX 1060 EXOC 6GB - Graphics Card Genel olarak aktif dönüştürücü ile VGA monitörlerin kullanılabileceği yazılmış ama çalışır/çalışmaz şeklinde çok fazla geri dönüş var. Kullanabilmek mümkün mü? Eğer mümkünse uygun fiyata nasıl bir dönüştürücü önerirsiniz? Not : Görüntü kalitesi önemli değil, basit işlevler için kullanılacak...
ahm1453 Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #2 Ben de o şekilde kullanıyorum. Hatta çift monitör sistemim var. HDMI to HDMI / HDMI MINI / HDMI to DVI / HDMI to VGA Cable for TV Laptop Desktop | eBay Herhangi bir görüntü kaybı olmuyor. Artı 0 Eksi
Ben de o şekilde kullanıyorum. Hatta çift monitör sistemim var. HDMI to HDMI / HDMI MINI / HDMI to DVI / HDMI to VGA Cable for TV Laptop Desktop | eBay Herhangi bir görüntü kaybı olmuyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Mayıs 2018 #3 Bu ürün ile bir süre kullandım ben de eski monitörümü. İkinci monitör olarak bağlamak istediğimde kullanıyorum hala. Artı 0 Eksi
Bu ürün ile bir süre kullandım ben de eski monitörümü. İkinci monitör olarak bağlamak istediğimde kullanıyorum hala.