R recepkestel33 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2016 #1 VGA monitorlerden DVI dönüştürücü kablo alacam. En kalitelisi hangisi oluyor? Link verebilecek kaliteli arkadaşlar var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2016
VGA monitorlerden DVI dönüştürücü kablo alacam. En kalitelisi hangisi oluyor? Link verebilecek kaliteli arkadaşlar var mıdır acaba?
Furkan Özmen Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2016 #2 Dark 2m VGA - DVI (24+5) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Kablosu Fiyatı Gayet hesaplı bence. Kaliteye pek takılmamalı, çünkü VGA görüntü arabiriminden bahsediyoruz. Ki bu ürünün de kalitesiz olduğunu sanmıyorum.
Dark 2m VGA - DVI (24+5) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Kablosu Fiyatı Gayet hesaplı bence. Kaliteye pek takılmamalı, çünkü VGA görüntü arabiriminden bahsediyoruz. Ki bu ürünün de kalitesiz olduğunu sanmıyorum.
S Ssercanbor Ziyaretçi 27 Ekim 2016 #3 Arkadaşın önerdiği kabloyu alabilirsin işini görür, ayrıca kalitesiz olduğunu düşünmüyorum.