R Ramazan33 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 PC'yi açtıgımda "VGA No Signal" hatası alıyorum. Pyunlarda da yapıyor ve de 5 10 kere denedikten sonra masaüstü ekranına girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
PC'yi açtıgımda "VGA No Signal" hatası alıyorum. Pyunlarda da yapıyor ve de 5 10 kere denedikten sonra masaüstü ekranına girebiliyorum.
Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 11 Haziran 2021 #2 Kabloda arıza olabilir.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 11 Haziran 2021 #3 Kablonda sorun olabilir.
R Ramazan33 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Aynı VGA Kablosu İle Tv Ye Bağlayıp Açtıgımda 10 15 Dakika Oyun Oynadım Ve Sinyal Yok Yazısı Geldi Muhtemeden Kablodandır Teşekkürler
Aynı VGA Kablosu İle Tv Ye Bağlayıp Açtıgımda 10 15 Dakika Oyun Oynadım Ve Sinyal Yok Yazısı Geldi Muhtemeden Kablodandır Teşekkürler
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2021 #5 Kabloyu alt tarafa takıyorsunuz değil mi? Eğer alt tarafta olmasına rağmen görüntü gelmiyor ise ya kablo sorunlu ya da ekran kartınız gitmiş.
Kabloyu alt tarafa takıyorsunuz değil mi? Eğer alt tarafta olmasına rağmen görüntü gelmiyor ise ya kablo sorunlu ya da ekran kartınız gitmiş.
R Ramazan33 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #6 maynıng yapan adam dedi: Kabloyu alt tarafa takıyorsunuz değil mi? Eğer alt tarafta olmasına rağmen görüntü gelmiyor ise ya kablo sorunlu ya da ekran kartınız gitmiş. Genişletmek için tıkla... Alt Tarafta Evet Ama Görüntü Geliyor Ama VGA No signal Diyor Egerki Ekran Kartından Olsa Hiç Goruntu Vermez Ekran Kartına Baglı VGA
maynıng yapan adam dedi: Kabloyu alt tarafa takıyorsunuz değil mi? Eğer alt tarafta olmasına rağmen görüntü gelmiyor ise ya kablo sorunlu ya da ekran kartınız gitmiş. Genişletmek için tıkla... Alt Tarafta Evet Ama Görüntü Geliyor Ama VGA No signal Diyor Egerki Ekran Kartından Olsa Hiç Goruntu Vermez Ekran Kartına Baglı VGA
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2021 #7 Ramazan33 dedi: Alt tarafta evet ama görüntü geliyor ama VGA no Signal diyor eğer ki ekran kartından olsa hiç goruntu vermez ekran kartına baglı VGA. Genişletmek için tıkla... VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye.
Ramazan33 dedi: Alt tarafta evet ama görüntü geliyor ama VGA no Signal diyor eğer ki ekran kartından olsa hiç goruntu vermez ekran kartına baglı VGA. Genişletmek için tıkla... VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye.
R Ramazan33 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #8 maynıng yapan adam dedi: VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye. Genişletmek için tıkla... maynıng yapan adam dedi: VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye. Genişletmek için tıkla... Benim Arkadaşımın Babası PC Mühendisi Başka Pc Mühendislerinede Sordum Ekran Kartından Degildir Dediler
maynıng yapan adam dedi: VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye. Genişletmek için tıkla... maynıng yapan adam dedi: VGA no Signal görüntü geldiği için gelmez monitör sizi uyarıyor görüntü gelmiyor diye. Genişletmek için tıkla... Benim Arkadaşımın Babası PC Mühendisi Başka Pc Mühendislerinede Sordum Ekran Kartından Degildir Dediler
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2021 #9 Farklı kablo farklı monitör ile deneyin yine gelmez ise ekran kartınız gitmiş.
R Ramazan33 Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #10 maynıng yapan adam dedi: Farklı kablo farklı monitör ile deneyin yine gelmez ise ekran kartınız gitmiş. Genişletmek için tıkla... Peki Yardımınız İçin Teşekkür Ederim
maynıng yapan adam dedi: Farklı kablo farklı monitör ile deneyin yine gelmez ise ekran kartınız gitmiş. Genişletmek için tıkla... Peki Yardımınız İçin Teşekkür Ederim