VGA sürücüsü nedir?

herkolog45

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayar almaya niyetliyim ancak bilgisayar konusunda yüzeysel bilgiye sahibim bir şeye kafam takıldı. Ben RTX 2060'lı bir sistem buldum Gigabyte'ın RTX 2060. bunda her türlü kontrol ederim bir sorun olur mu olmaz mı diye? Gigabyte'in sitesinde bu RTX 2060 driverin VGA sürücü olarak yüklenebildiğini gördüm. Ancak ne ekran kartında ne de anakartta herhangi bir VGA girişi çıkışı yok. Yani demek istediğim RTX driverinde VGA sürücü olduğu için illaki VGA monitör almak zorunda mıyım?

VGA olarakdan kastı ekran kartı. Ekran kartları VGA olarak kısaltılıyor diğer dillerde.

VGA genel anlamda görüntüyü sağlayan şeylerde kullanılmakta, VGA driver ekran kartı driveridir. Ayrıca sürücüsünü yüklemediyseniz monitör de VGA olarak gözükür.

Bende geçenlerde baktım. Ve RTX2060 da VGA girişi yok diye biliyorum. 2 HDMI 1 DP olması lazım. Hatta bu yüzden elimdeki monitörü satmam bile gerekiyordu. Bilgiyi nereden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…