VGA to DP dönüştürücü performans düşürür mü?

demo11

Hectopat
Daha fazla  
Monitörümde DP girişi olmadığı için VGA to DP dönüştürücü kullanmam lazım. Performans açısından fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz hocam. DP to VGA almanız gerekiyor. Önemli olan PC'nin gücü.

Olmaz ama dönüştürücüler her zaman iyi renk vs vermiyor bazende orjinal kablo gibi oluyor deneyerek görceksin sen de.

bende kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım dvı to vga hdmi to vga display to vga 3 ü de aynı anda çalışıyor sorunsuz.

Olmaz ama dönüştürücüler her zaman iyi renk vs vermiyor bazende orjinal kablo gibi oluyor deneyerek görceksin sen de.
O biraz da şans işi ya bütçe ayırmadığın sürece. Dönüştürücüye de 25-30 TL'den fazla vermek insanın canını sıkıyor.

O biraz da şans işi ya bütçe ayırmadığın sürece. Dönüştürücüye de 25-30 TL'den fazla vermek insanın canını sıkıyor.

Genelde kibrit kutusu kadar olan VGA to DVI-D'ya da VGA to HDMI çalışıyor. Ama deneyin DP falanda

Genelde kibrit kutusu kadar olan VGA to DVI-D'ya da VGA to HDMI çalışıyor. Ama deneyin DP falanda
Bir tane VGA to HDMI kablom var ama çift monitör kullanıyorum. Alacağım ekran kartında da 2 tane DP, 1 tane HDMI girişi var. O yüzden sadece DP arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…