H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 VGA görmüyor diye düşünüyorum, normalde VGA'yi takınca no signal yazar ekranda ama buna takınca yazmıyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2023
VGA görmüyor diye düşünüyorum, normalde VGA'yi takınca no signal yazar ekranda ama buna takınca yazmıyor. Sebebi ne olabilir?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 19 Mayıs 2023 #2 Hixlaqsl dedi: VGA görmüyor diye düşünüyorum, normalde VGA'yi takınca no signal yazar ekranda ama buna takınca yazmıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende birkaç gün once alıp yapmıştım çift monitör için fakat arada bir tane daha ara kablo lazımmış onun ne oldugunu bende bilmiyorum.
Hixlaqsl dedi: VGA görmüyor diye düşünüyorum, normalde VGA'yi takınca no signal yazar ekranda ama buna takınca yazmıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende birkaç gün once alıp yapmıştım çift monitör için fakat arada bir tane daha ara kablo lazımmış onun ne oldugunu bende bilmiyorum.