VGA to DVI görüntü vermiyor

20-30 liralık bir şey işinizi halleder diye düşünüyorum. Ben kendi kullandığımı 35 liraya bir elektrikçi dükkanından almıştım. Sadece aşırı adi 5-10 liralık olanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim, sağı solu belli olmuyor. 4 hafta sizi rahat götürür, sonra yeni monitörünüzü aldığınızda gerek kalmaz zaten Geldiğinde denersiniz, deneyimlerinizi aktarırsınız buradan. Eğer görüntü gelmeme durumu olur ise görüntü aktarıcıdan kaynaklanıyor olur. Görüntü aktarıcıyı bağlarken özellikle VGA üzerinde bulunan 2 vidasının da sıkılarak iyi bir şekilde oturtulduğundan emin olun. Ben sadece VGA girişini takıp üzerindeki vidalardan sıkmadım diye görüntü gelmemişti. Düzgün bir şekilde sıktıktan sonra görüntü gelmişti. Vidalar olarak kastettiğim kısım konusunda eğer kafanız karıştıysa aşağıya eklediğim görsellerde kırmızı yuvarlak içine aldığım kısımların oturmasından bahsediyorum. Zaten VGA monitör kullanan biri olarak bilginiz vardır diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• InkedHDMI dönüştürücü_LI.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 57
  • InkedVga Kablo_LI.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Evet hocam vidaları takarım sürekli zaten onu unutmuyorum çok sağ olun tekrardan yardımınız için ürünüm geldiği zaman detayları paylaşırım tekrardan.

Hocam geldi parça taktım görüntü geldi BIOS'a girdim RAM frekans hızlarını yükselttim kaydettim çıktım bilgisayar reset attı ondan sonra video sinyali yok uyku moduna geçiyor hatası aldım yardımcı olur musunuz.

Hocam tamam geldi ekran tekrardan UEFI kurulum yapacaktim ama hangisini sececeğim ben.

Dosya Ekleri

• IMG_20201103_123745.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…