yiscan24 Kilopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #1 Msi GTX 1050 Ti model ekran kartı aldım. Monitör eski tarz olduğu için VGA to DVI dönüştürücü aldım ama maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Monitörün ışığı devamlı kırmızı yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2017
Msi GTX 1050 Ti model ekran kartı aldım. Monitör eski tarz olduğu için VGA to DVI dönüştürücü aldım ama maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Monitörün ışığı devamlı kırmızı yanıyor.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #2 Öncelikle aktif dönüştürücü olması gerek. Sizinki pasif sanırım. Ayrıca VGA to DVI değil DVI to VGA olmalı. Siz galiba tam tersini almışsınız. Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı Dark HDMI - VGA Aktif Dijital to Analog Dönüştürücü Güç Fiyatı Dark HDMI - VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA2)
Öncelikle aktif dönüştürücü olması gerek. Sizinki pasif sanırım. Ayrıca VGA to DVI değil DVI to VGA olmalı. Siz galiba tam tersini almışsınız. Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı Dark HDMI - VGA Aktif Dijital to Analog Dönüştürücü Güç Fiyatı Dark HDMI - VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA2)