Çözüldü VGA to HDMI dönüştürücü görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turkishblackman

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Dell G2422HS monitöre sahibim 165 Hz DVI HDMI girişli. Bir süre yerleşik GPU'lu bir kasayi kullanmak zorundayim kasada yalnızca VGA girişi var ama monitörde yok bu yüzden VGA to HDMI dönüştürücü ile bu monitöre bağlamaya çalıştım. Fakat sinyal bulunamadı diyor. Adaptor calisiyor eskiden de kullaniyordum. Zaten ama nedense görüntü alamıyorum. Sizce neden olabilir? Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA to HDMI mı, HDMI to VGA mı? Bunları çoğu kişi karıştırıyor ve bunlar ters çalışmıyor. Linki var mı?

Hocam daha önce RX 460 ekran kartimin HDMI girişine bunu takip arkasina VGA takip monitore de VGA takiyordum. Sanırım dediğiniz gibi HDMI to VGA bu. Peki ben bunu nasıl yeni monitörüme baglarim geçici süreliğine başka dönüştürücü mü almam lazim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-03-22-28-46-638_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-07-03-22-28-46-638_com.miui.gallery.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 44
Hocam daha önce RX 460 ekran kartimin HDMI girişine bunu takip arkasina VGA takip monitore de VGA takiyordum. Sanırım dediğiniz gibi HDMI to VGA bu. Peki ben bunu nasıl yeni monitörüme baglarim geçici süreliğine başka dönüştürücü mü almam lazim.
Bu dönüştürücü işinize yaramaz maalesef hocamın dediği gibi. Başka dönüştürücü alacaksınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı